Wednesday, April 3, 2013

Last Payyyper

Assalamualaikum...

One hell of a week. tu je boleh aku cakap kalau nak terangkan pasal minggu ni. start dengan English, Agama, Mathematics, Chemistry dan hari ini Biology. ade paper Physics je lagi, dan kehidupan asasi akan berakhir.

Last payyyyper

awal, kan? asasi uitm ni start lambat, tapi habis awal. nak cakap senang, payah. bayangkan belajar banyak benda susah kompleks dlm mase kejap je? genius je boleh catch up semua tu. aku tak. carry marks semua lebih kurang je aku tgok. tak skor langsung. nak buat camane kn, dah rezeki takat tu.

dalam masa yang sekejap ni, aku kenal ramai orang. aku dapat lihat benda yang sebelum ni aku tak dapat tengok. contohnya dalam biologi. tak sangka dalam badan aku ada awesomeness yang melampau.

haha.

kalau ditanya nk further degree apa, aku takde jawapan pon lagi. jadi jangan ditanya.

boleh tak aku nak sambung lagi satu sem kat sini?

No comments: