Sunday, September 23, 2012

Gengster cina

Assalamualaikum...

dah terasa lama jari-jemari tak berterbangan atas keyboard ni ^^,

okay. sekarang wa bizi maa..wa bizi berusaha nak jadi cendekiawan Islam terbilang abad ke 21 ni. berbagai usaha wa kena buat der. bukan senang kot nak jadi cendekiawan. mula-mula wa kena daki tangga der. tangga bukan sebarang tangga wei. ini tangga mampu membunuh wa ckp lu. pergh penat. tangga ni tak kisah lagi. ade lagi benda hardcore yang wa kena buat der.

benda hardcore tu kita takyah cerita panjang. wei, wa tau lu pun ade benda hardcore yang lu sume kena buat demi nak jadi someone dalam alam ni bro. wa taknak cerita panjang kisah wa sebab wa tau lu pon ade kisah lu sendiri kan? so masing-masing ada benda hardcore yang we have to deal with. so, deal with it!

yang dah fly tu fly jela. ak tak jeles pon. wa nk cover wa punya macho kat sini, sbb tu wa ckp wa tak jeles. ahh. masing-masing ada rezeki beb. lu yg fly jgn megah sgt der. satgi aku tembak lu punya airplane baru lu tau erti penyesalan. heh.

baiklah. done :)

No comments: