Wednesday, March 21, 2012

Masa ni masa nak fikir masa depan

Assalamualaikum...

masa depan. sungguh la sangat misteri dan kabur. tak siapa tahu apa akan jd esok, tak siapa tau apa akan jadi minggu depan, dan seterusnya.

SPM dah sudah, dah dapat keputusan lagi. aku dah tilik, tenung slip keputusan tu, dan dah tanya diri sendiri, ke mana akan aku tuju dengan keputusan begini?

pertanyaan sudah diutara, tapi jawapan masih belum disedia.

ni lah dilema seterusnya dalam kehidupan. memilih masa depan. kalau silap, tanggung je la akibatnya. nak pilih course kena tau caranya. kena tau minat kita dan prospek masa depan kerjaya tu. susah baii, susah. lain kalau keputusan korang cemerlang tahap tak boleh blah. peluang tu sendiri akan ketuk pintu rumah anda.

so, let's decide the future, folks!

keputusan aku? please PM untuk tau. tapi surely tak segempak yang korang imagine. hehe

11 comments:

Ema said...

Kita tak ada FB jadi takleh main mesej2 nie.Jadi..kate jerla.Habis cerita.Berapa result?

p/s;kata nak deactivate FB =_=

norhafizahalias said...

tlg inform sy result awk.. nak tau sgt ! please.................

o-r-b-s said...

Salma : deactive dah, sehari stengoh..rekod aa tuhh..haha
dokleh aa kabo ke salma. salma bijokk. malu nk kabo..haha

wirawati nor : emmm, tngok aa kalu rajen

Ema said...

Nak malu untuk apa..tak apalah,nanti adalah orang kabo,kita nie siapa nak kacau tepi kain orang.HEHEHEHE

o-r-b-s said...

nak kabo sini dokleh aa, umum ngak..private skit bru bleh kabo..bkn mls kabo ke nape, tp gtu arh, umum ngak..hehe

o-r-b-s said...
This comment has been removed by the author.
Ema said...

Nak buka FB semata-mata nak suruh PM,buang masa pula.Akhir cerita.TAHNIAH dengan keputusan yang sedia!!Dan keep it cool ^0^

o-r-b-s said...

bkn kat fb je kan, ym, emel ke,,
okeh, terima kasih ^^
moga salma malihah terus sukses lepas ni ^^

Ema said...

Email2 tu lain2 kali jerla..
Moga En.Omar Ridhwan Sazali tak lupa diri dan mecapai cita di universiti mana2 shaja..
p/s: Baru ku perasan tak follow pun tuan punya blog nie.Jangan terasa eh(hik2),nie baru nak follow setelah 4 tahun tak follow

Ema said...
This comment has been removed by the author.
o-r-b-s said...

haha. okeh :)
insyaAllah, aminnn..eh, igt name pnuh omar ea? igtkn dok igt doh..haha
ehh, yeke? dok prasan gop..tp dkpe je, dok pakse eh follow2 ea..janji bace je..haha