Wednesday, January 18, 2012

Lelaki merokok lelaki cool!

Assalamualaikum...

Lelaki merokok lelaki cool. tak caye?

tak cool ni?


ni pun masih tak cool?


kalau yang atas tu tak, ni mesti cool, kan? ke tak jugak?



okela. aku bet yang ni mesti cool punye. ehh, takk?




haa, yang ni cool. ape? tak?



yang last ni konfem cool. yea.

tengok diaorang punye paru-paru jap. kejap je.


yang hitam tu adalah sebab adanya tar, salah satu dari 1001 racun dalam rokok.

eeeeee, kotor betul.

eh, jap. kau gadaikan paru-paru dan seluruh hayat kau untuk nampak cool, ye perokok?


p/s: perempuan, bila dia nampak lelaki hensem dan kaya merokok, memang dia kata cool. tapi bila dia nampak lelaki yang kerja buruh, kulit hitam lagi, berparut jerawat penuh satu muka, tengah isap rokok, memang dia kata buruk. hahaha

5 comments:

ira mohd said...

haha. hampeh je ayat last tu kan. pndai je ckp pmpuan cmtu. tp rasanya betol kot :P

Ema said...

Tak coooollllllll..
Menyusahkan betul =_=

o-r-b-s said...

@ira mohd
hahaha, kan dah kate, konfem betul punye statement tu

o-r-b-s said...

@ema
tak cool ke? tak jumpe lg artis korea yg isap rokok kat google..kalau jumpe mesti ema pon kate cool ni..hehe

Ema said...

EEEEERKK..
Nampak rokok, terus tahan nafas..

artis korea?
asih..ingat ema nie fanatik korea sangat ker???
tengok muka tak semestinya coooll
tak cooolllllll ^_^