Thursday, September 15, 2011

Sorry tak dapat jadi yang terbaik

Assalamualaikum...

Selamat hari raya sume. 15 Sept 2011, mungkin akan jadi hari dalam kenangan sebab nila hari LAST nak beraya di sekolah sebagai budak sekolah. lepas ni sume dah melata ke serata tempat. kat ujung semenanjung malaysia belah selatan, belah utara, belah barat sana dan mungkin terbang ke tanah arab, eropah nun, tak pun ke amerika nun, tak pun ke autralia nun, dan sebagainyelah.

azam aku nak jadikan jamuan kelas mase raye ni jamuan yang boleh diingati. tapi telah gagal, mungkin? sorry sume sebab tak dapat jadi ketua kelas yang terbaik bagi kelas kite. trimas kepada yang telah tolong buat ape-ape yang patut. sorry sebab tolong sikit-sikit je. serius aku tak reti handle jamuan. ni la tahun pertama aku jd ketua kelas, so agak tidak tahu apa apa.

sekali lagi terima kasih dan minta maaf banyak-banyak.





3 comments:

Ronaldhrah Wisely said...

nombor plate haram...haha

Laksamana Omar said...

jumpe JPJ terus saman~

Fini Naiz said...

maaf sebab dah menyusahkan anda kelmarin. dan, mintak maaf jugak sebab xkabo nape2. teacher ade call mlm rabu tu, cakap budak laki blebe :D