Friday, September 16, 2011

kalau kita ingat kat org tu,

Assalamualaikum...

kalau kita ingat kat orang tu, adkah org tu ingat kat kita?  teringat pulak skrip tok bomoh sengal dalam cite Hantu Kak Limah balik Rumah kat ending tu, "kalo kite ingt ke org, org tu akan ingat ke kite. pasal tu la dia datang nak jupe deme." *dalam loghat kelantan yerp*

so, nak tanye org tu, kalau sy ingt ke awk, awk still ingat kat sy tak? sedang sy nak awk ade, awak nak tak sy ade kat awak? sedang sy nak lihat awak tersenyum...adakah awk jugak begitu....?

pergh jiwang karat. ni la akibatnye bila benda benda seperti pentose sugar, nitrogenous base, fructose galactose lactose maltose, transport vesicle, ribosomes, lipase maltase rennin dah bercampur baur dalam kepala. dah tak boleh nak pikir ape lagi selain awak. kalau dulu, bile dah tension, ade yang tolong hiburkan. ni, haii..payah bile jd org bujang.

bila sy rindu dah tentu sy akn buke wall awak. tapi bile sy tengok awak deactivate facebook........

dahle tu. tak sangke aku yang taip sume aksara ni. abaikan bile dah terasa luga dan meluat. tapi betulla, bukan aku yang tulis ni. entah sape sape.

No comments: