Friday, May 6, 2011

RAM baru

Assalamualaikum...

Random Access Memory, atau singkatannye RAM, RMM or whatsoever, adalah komponen penting dlm PC yang mempengaruhi kelajuan sesebuah komputer. maka kalau semakin besar RAM, semakin laju la sesebuah komputer. semakin besar jugak RAM, semakin banyak la application yang boleh dijalankan pada masa yang sama. okey? paham tak?

aku baru je sudah upgrade PC kayu aku ni. punyela susah nak upgrade, sampai 2 bulan baru dapat guna dengan riang gembira. jadi dapatlah aku melepaskan gian FACEBOOK, BLOGGER dan Ps secara rasmi. tapi yang sedihnye, ahad ni dah start mid year exam. start dengan BAT II. aduhh.

ye, betul. betul la tu. betul la lama gile aku tak update blog. sudahla lame, gile pulak tu. dahla aku tak re-follow pon korang-korang yang follow blog aku, kan? haihh. bukan aku ni sombong, bukan jgak meninggi diri, tapi PC aku baru pulih dari penyakit MOTHERBOARD berkarat. soeey~ heh.

banyak yang belum aku cite kat blog ni. pasal LRK, *T^T*, pasal minggu kokurikulum, pasal jualan kelab TMK, pasal si malin yang sedang dijejaki, dan macam-macam lagila. aku tau, aku tau. takde sape pon yang nak bace kisah aku, kan? lantakla..kalo suke sile bace, kalu tak suke jangan try-try bace. peace. :)

oh, ye. sekarang sape yang tak kenal 24:7, or Gula Gula? group ni mencuri tumpuan sidang FACEBOOK, TWITTER, BLOGGER sebab dieorang dipercayai memplagiat (ataupun men-copy+paste) identiti k-pop dan menamai diri mereka m-pop. WTH?

Implication 1: I dislikes K-pop
Implication 2: M-pop = K-pop
Conclusion  : I hate both of them.

HAHA

Molek benor la. satu band tiru Suju, satu lagi tiru SNSD =.=

No comments: