Thursday, February 3, 2011

Days after days, weeks after weeks..

Assalamualaikum...

Hari demi hari dah berlalu. minggu demi minggu pun dah berlalu. dan bulan Januari pun baru je berlalu. sumpah aku tak sedar berapa lama dah aku tak update blog. tapi lama jugak la yerp. follower dah bertambah,  entry je yang tak bertambah-tambah. berbillion terima kasih kepada yang follow blog aku ni yerp. :)

Kejohanan merentas desa SMKATJ 2011 baru je berlalu. takde la beza sangat, kecuali budak perempuan di arahkan untuk turut merentas desa. cross country kate orang putih. tapi kat tok jiring, orang kate merentas desa je. memang desa betul la. sebab jalan pun jalan desa je. suasana lagila desa. jadi tak salah la namakan event ni sebagai Kejohanan Merentas Desa SMKA Tok Jiring 2011.

Event ni boleh kate superb jugakla, sebab aturcaranya nampak tersusun jika nak banding dengan tahun lepas. pakaian peserta jugak nampak seragam, sebab sume orang diwajibkan beli dan pakai baju sukan sekolah yang baru. walaupun harga tak sepadan dengan design, tapi no hal la.

YOEMARZ's CREW dah buat video untuk majlis penutup & penyampaian hadiah kejohanan ni sebenarnye, tapi oleh sebab kesilapan teknikal, video tu takleh ditayangkan kat dewan. kalau ditayangkan, mungkin lebih superb dan bermakna la. kate Anuar, "lain kali buat lagi. takpe takpe." Anuar = boss videography YOEMARZ. haha.

*TOV = 06022011. target = A: BM, BI, Math, SJ, PQS & PSI. G: NONE. haha.*

2 comments:

sissyira said...

salam pagi jumaat =)

masa akan terus berlalu tanpa terhenti walaupun sesaat,maka hargailah masa.

Laksamana Omar said...

betol betol! loike it.. ^_^