Monday, December 6, 2010

Improving ::Perjalanan::

Assalamualaikum...

first of all, blog aku ni teramatla simple, -kan? kalo tengok secara kasar, banner ngan fav icon tu je yang aku ubah. tak ketinggalan, jenis font tajuk tu. tu je. takde pon widget-widget yang superb. haizz.

ok la. aku merancang, aku nak improve-kan lagi blog aku.

banner/header:
nak reka yang baru punye. draft design dah ade lam kepale. hehe.

fav icon:
dah ade dah yang baru. tunggu mase je nak letak. hehe.

body blog:
aku rancang nak tambahkan lagi lebar blog aku ni. tapi aku tak tau carenye. macam mane yep? someone, help, please?

tu je rancangan aku buat mase ni. aku tak pasti bila nak laksana memandangkan meter kemalasan aku dah bertambah dari hari ke hari. omar the lazybone. hoho. bile tngok je blog ni;


[dauspozi: 16 tahun. tengok follower laa broo..berape tuu..siap ade page kat facebook lagi..*oh, facebook is BORING. hoho.*]
[tak ingat name diye. 12 tahun. masih mude bergetah lagi. hoho. tengok follower laa..]

aku bersemangat nak improve blog aku. tapi aku rase aku ni hangat-hangat taik ayam je la. hehe.

6 comments:

Dauspozi said...

Hehe.. yg blog merah tu nama dia Yiedpozi... =)

Laksamana Omar said...

betol2. tak ingat. sowie2. adik beradik kan?

Dauspozi said...

Yap!.. tepat sekali... hehe

Laksamana Omar said...

hoho..ade ym x?

Yiedpozi said...

Bro.... Ni pendapat Yied je.

Buang lah widget yang tak sepatutnya seperti widget kat tepi blog ni. Widget seperti boleh memberatkan blog.

Kalau nak ramai yang komen blog ni, sila buang word vertification. Dan sila settings supaya blog ber'platform Wordpress boleh komen. Sila letak 'Nama & Url'. Itu je.

Btw, blog bro memang kemas r. Dari segi layout dan penulisan. Bukan Yied nak puji, tapi memang betui. Blog bro memang best r.

P/s: Blog kaler merah tu blog sape erk? (buat2 tak tau)

Laksamana Omar said...

widget kat tepi blog ni? tak banyak pon, kan? ade 2 je..takkan boleh jd berat kot?

dah setting balek..okeh, thanks..

emm, mcm ni la komen yang aku nak. seems harsh tp membina. haha. thanxx. :)