Tuesday, December 28, 2010

First Contest By Adam Haiqal

Assalamualaikum...

seyes aku tak de kerja. join contest lagi. dah join Oh! Media Network punya contest *1st contest aku sertai*, nak join yang ini plak..haha..


okeh. kenangan tahun 2010. sungguh kalau difikirkan balik, kenangan aku mestilah saat aku masuk Program Usahawan Muda, PUM kat sekolah aku. yang tak tau pasal PUM ni, tak boleh nak kate ape sebab PUM ni tak glemer, kalau nak dibandingkan dengan pasukan sorak sekolah, pasukan ragbi or bola sepak sekolah. kalau yang ni, glemer meletop laa. tapi bagi aku, PUM ni beri aku bermacam macam pengalaman, masalah :O, dan pengalaman. LOL.

nak dipendekkan cite, PUM ni ade konvensyen nasional. konvensyen nasional tahun lepas kat Johor, jadi secara automatik aku berpeluang untuk ke Johor untuk pertama kali seumur hidup. haha. antara pics nye,










serius, sebab PUM laa aku dapat pergi Johor. pergh.


list azam aku pulak,

1) Of course yang ni #1


2) do the best for PUM!

3) nak perkemaskan lagi blog!

4) kukuhkan YOEMARZ DE$IGN!

p/s: nak join, leh refer kat sini

1 comment:

Adam Haiqal said...

thanx...
sila checklist nama anda dlm blog adam!
keputusan akan disiarkan within 2 days from now :)
Gudluck and thanx for joined the contest.
For those yang menang,i'll inform thru my blog ; and for those yg xmenang,its okay kann?Jangan pulak pasni xnak bertegur sape pulak ye...:)