Sunday, December 5, 2010

Cuti dah start! heh.

Assalamualaikum!
dah lame dah aku tak post entry kat blog ni. *ayat typical.* heh. aritu cakap nak update blog seminggu sekali. pergh. cakap macam best je. =.= tapi tu la, bila malas tu, malas kat situ la. macam ape entah. haizz.

oh, dah beberapa hari dah cuti start. hari selasa tu last. macam tak percaye je. dah setahun aku sekelas dengan mereka. yang kadang-kadang aku terfikir, perempuan ni memang kompleks. kadang-kadang aku terfikir, tak semestinye bijak itu skema. ponteng kelas sesame, lari dr inche Khairul Affandi Anang, lari dr abang Abdul Rahman..the memories.. :)

PUM is the best! kalau anda nak buat memory, masuk la persatuan ni, yep. haha~ mencabar kreativiti. kreativiti menjana transformasi. heh.

No comments: