Saturday, December 11, 2010

Currently;

Assalamualaikum...

hai dan hello. oh, ade orang mengundang aku untuk menjawab soalan tag. hmm. macam aku dah jawab je tag ni. takde colour laa hidup ni kalau buat benda sama je, kan? tambah-tambah, letih laa buat benda sama. happy je bile kena tag, tapi, takkan laa benda sama, kot?

tag tu lebih kurang je bunyinye mcm entry tag kat bawah ni;

Taggies~ :D

check la, yerp?

setakat ni, LTS itu masih in progress. belum lengkap. haizz..aku heran betolla, macam mane senior-senior aku yang terlibat dengan PUM tahun-tahun lepas boleh tahan buat LTS yang berjela itu? karangan 350 perkataan pon aku tak pernah buat ayat canggitu. dalam blog lagila, takot nanti ade je yang cakap aku skema. ape? aku skema? orait, aku memang skema. tak kisahla.

aku nak reka divider kat blog aku ni. tapi bila aku buka je Adobe Photoshop yang menggoda itu, plain. ape yang aku nak buat pun aku tak tau. ohh, my inspiration fly just like a peacock. LOL. betulla, aku bukan pandai sangat. aku buat pun suke-suke je, minat. bukan serius. tapi kalau orang nak bagi projek *tak sah projek tanpa duit. hehe.* aku okay je.

PERHATIAN: aku bukan rajin sangat update blog, tapi aku suka menulis :). aku bukan rajin sangat nak menghadap HTML yang complicated itu, tapi bila tengok hasilnya, aku puas hati. :)

2 comments:

Mr.Ix said...

singgah blogwalking blog budak skolah.....hehhehehe

Laksamana Omar said...

hahaha..
sila sila..baca je ape yang dirasekan menarik..kalo x menarik xyah bace.. :)