Saturday, December 25, 2010

Apih Si Pemburu Hantu

Assalamualaikum...

aku straight to the point je larh. aku ade satu video nak share ni. tapi bila share, berat pulak blog aku. nak share ke tak, nak share ke tak, fikir punya fikir, ok la, aku share.




entah betul ke tidak budak-budak ni. tapi macam betol. aku try search takot-takot ade episod 1, 2, 3..kan ni episod 4. takde la pulak. mungkin budak-budak ni upload kat Facebook diaorang kot.

pape je la. benda ni khurafat. jangan percaya sangat. :)

7 comments:

syira aka sepatu hijau said...

salam


saya takut anto....

larik3
... hehe

Laksamana Omar said...

jom larik same same..
saya pon takut jugak..

haha..

princess sara said...

actually,x nmpk pun.kat ane tu??

Laksamana Omar said...

kat 3.38..emm, xjelas mane video kat sini..tngok kat u tube lagi jelas..

princess sara said...

tgk d0h..x nmpk pun hantunye..

Laksamana Omar said...

eh? ye dop? tngok kat utube laa..

princess sara said...

ish..mr ors ni..org dah tgk kat utube la..2 3 kali orh..yg byg hitm putih tu ea??tpi bkn ke aw0k mu tgk straight??byg tu kat tepi kan?? @_@