Monday, December 27, 2010

AFF SUZUKI CUP 2010

Assalamualaikum...

semalam ade perlawanan akhir final piala aff suzuki. macam sume orang tau, malaysia menang dengan bergaya sekali. 2 gol daripada Safee Sali dan 1 gol dari Ashaari memastikan kemenangan tu.

sumenye bermula apabila goalkeeper indon yang sangat berlagak komplen pasal kena laser. pergh. kena laser sikit pun nak kecoh. mase MY lawan indon yang kalah 5-1 tu, keeper MY kena laser, tapi tak kecoh pon? harap kepala je botak.


ok. ni hightlight. gol malaysia lawa yang amat. Norshahrul perancang 2 gol tu beb. pergh laa dia maen kat line.

haha. dah jadi yang terkuat kat asia tenggara, jadila yang terkuat kat asia pulak yerp. kalahkan jepun, korea, iran, sume sume tuh. haha.

1 comment:

Adam Haiqal said...

ok,dkt nuffnang,ade tulis earning,semua tu kn?
isi dekat bahagian biodata blogger..
n blogger manager pun isi juga...:)
smoga berjaya