Friday, December 24, 2010

200 blog!

Assalamualaikum...



Selamat pagi dunia! hari ni dah masuk 24 Disember, lebih kurang 6 hari lagi 2010 akan berakhir. dan, kehidupan cuti aku yang lazat berkrim ini akan lupus ditelan kehidupan sekolah aku yang penuh tekanan. heh. takpe takpe, kita tinggal dulu masalah yang memberati kepala aku ini. haha.

meh kita join segmen abg ben yang tough ni. *bukan nak bodek yerp.* menurut entry yang aku baca la, abg ben nak cari 200 blog lagi. cepat cepat, sebelum masa berakhir, tengah hari ni. hoho. ni sebenarnya baru first time aku masuk segmen blog abg ben. entah macam mana resultnya. takpe takpe, it worth a shot. :D

 ok. kepada sesape yang masih belum sarapan tu, tolong la bersarapan. tolong. haha~

No comments: