Friday, December 17, 2010

16 & 17 Disember 2010

Assalamualaikum...

Selamat pagi dunia! haha. kelmarin 16 Disember 2010. dah lepas satu projek. baekk punye. haha. happy birthday yerp, Pink Lady.

Dan, hari ni 17 Disember. satu rumah sedang menanti saat jam menginjak pukul 3 PM. bukan 2 PM ye. bezakan antara kedua-dua tuh. hoho.

Macam nak raya je. sibuk kemas rumah, lap tingkap, sapu sarang labah-labah, dan KEMAS BILIK. aku le tuh. dah berapa lama bilik tak berkemas, akhirnya terkemas jugak. haha.

Biasela, orang muda. mana nak cari bilik orang muda yang sekemas bilik aku. haha! puji bilik sendiri jep. yela, tak de orang  nak puji, jadi kena puji sendiri-sendiri la. nafsi-nafsi kalau ikut bahasa arab. haha. bukan nak riak yep. :)

Buku-buku yang along aku tak guna dia dah serah kat aku sume. 2 lori sampai depan bilik aku. terkial-kial aku nak susun. last-last, yang aku tak berkenan aku hantar kat tempat pelupusan. tapi bukan cara aku belajar, buku bersusun-susun atas meja belajar. aku cari buku bile aku perlukan mereka jep.

okeh. sekarang aku dah sedar, tinggal 2 minggu lagi aku nak bergelar pelajar tingkatan 5. umur tak sampai lagi 17, dah kena jadi budak tingkatan 5. nervous beb. haha.

mesti sume yang lepas SPM tu sedang melagho-kan diri. haha. tak gitu ke? takpela, bila tiba masanya, aku jua akan melaghokan diri. haha. *lagho di sini bukan lagho tentang hukum agama yep. :)*

2 comments:

Azwan Aziz said...

Baru nk masuk form 5 eh? ni la taun paling getir dan paling best dlm idup... hargai la baik2 ek...

Laksamana Omar said...

Yup..baru nak masuk form 5..
okey..insya-Allah..thanks.. :)