Sunday, October 3, 2010

Life. Really. Need. REMOVE. Button.

haih. meja aku disabotaj tadi. rasenye sangatlah membanggakan. ade orang benci aku sampai sanggup sabotaj meja aku. bangga tuhh.. suspek tak ramai, sebab tak ramai pun orang benci aku. haha. tak mengapalah, mungkin beliau sangat stress sampai sanggup sabotaj meja orang. sape-sape pun beliau, nak cakap satu je, ALLAH MAHA MELIHAT dan ALLAH MAHA ADIL. tahun depan, tahun-tahun depan, tahun-tahun-tahun depan, atau suatu masa nanti, anda pula yang akan disabotaj. mase tu, ingat la dosa anda terhadap saya. :)

sungguh, aku rase cam nak tergelak je bila aku terfikir, kalau aku dapat anugerah meREMOVE orang atau peristiwa  dalam hidup aku, orang pertama yang akan aku meREMOVE 'si-bekas-baju-biru-yang-terlebih-gedik.'. haha. peristiwa pertama yang akan aku REMOVE sudah tentula peristiwa kat kelas 2 Al-Ikhlas. sungguh menyesal bila kenal beliau.

aku tak kisah kalau kau tak nak kawan dengan aku. tapi janganla sampai tulis kat favourite quotation kat facebook tu. nanti kalau aku femes, aku jugak yang susah.


seminar lanjutan ALP kat Sutra Beach Resort baru je habis. takde la spesel sangat, bese-bese je. yang best nye, aku tak perlu pergi kelas 4 al-ikhlas hari khamis tu. haha. bahagia hidup aku. pagi tadi aku pergi sekolah macam bese, dan 2 orang tu tak datang. lagi bahagia. haha!

No comments: