Saturday, September 25, 2010

malas. malas. malas.

malas. malas nak sekolah. malas. malas buat omwerk. malas. malas gosok baju. malas. malas. malas. malas. malas. lagi malas. *i'm getting very annoyed staying in that class. @#$%&!*

malas nak update blog, tapi terpakse merajen -kan diri. eh, kalau kite merajen -kan diri, kite akan jadi rajen? eh, ye ke? whoa. =0

esok mok bi tersayang nak modul. duuh.. =,= malas. malas. malas. malas la, mok bi.

"Omar, kenapa tak hantar modul?"
"Malas la, mok bi."

_________________________________________

ehem2. *mood rajen, on. keyboard, on. kepedasan kata-kata, on.*

ceh. kate kat orang jahat. kate kat orang muke je baek, perangai tak boleh blaa. ceh. time tingkatan 3, bapak baek. saya pakai baju biru. saya budak cemerlang. saya tak cakap dengan lelaki. sengal nak mampus. naik tingkatan 4, buang baju biru, jumpe dengan kawan dye sorang lg tuh, tetibe je jadi bapak gedik. ******* saya. saya punya. the number one fan of bla bla bla bla.

aku rasela kan, aku kenal ngan sorang ni time form 2. mase tuh, whoa. all i can say, she's nice. time form 3, sekelas. baik. form 4, sekelas. tapi, naek form 4, perangai...duuh. =,= laen 360 darjah. ****** handsome sangat. i've fallen for him. *yucks*

entah bila mereka berubah. entah bila aku akan berubah. entah bila..

*mood rajen, off. keyboard, off. kepedasan kata-kata, off.*
_______________________________


"tolong bayangkan siapa ikon tuan-tuan puan-puan. siapa ikon anak-anakmu saudara-saudari. mereka bangga dengan ikon artis-artis mereka. tolong katakan tuan puan, sudah berapa lama kita lalai dalam hidup ini?"

a great quotation from halaqah sentuhan qalbu tv9.
okay, got to go. :)
Assalamualaikum..

No comments: