Friday, September 10, 2010

Happy eid! :)

hari yang ditunggu-tungu. hari yang di mimpikan. hari yang sangat menggembirakan, op? haha. mase kecik-kecik dulu, aku pegi umoh ngate rawe kali..hok tak kenal pun pakat redah je..demi duit raye..haha~

musim-musim raya ni, memang musim shopping sakan ey? bile jalan-jalan kat kasut you gong badak, penuh sesak orang. bile kat kasut you batu 6, whoa. kat bandar, jalan penuh ngan kereta. duhh. ni ar bile musim raya tiba. pekerja-pekerja kat kedai kasut tak sempat nak layan sume pelanggan. kat butik pakaian lagi la.

tak payah nak anggar, memang atas sorang tu, beratus-ratus RM habis. nak-nak orang-orang muda. baju stylo abess..memang mantap ar bergaya..

dari tadi tak berenti-renti bunyi mercun..huu~

ni, wallpaper untuk aidilfitri 1431..


jadi, dengan ini OMAR RIDHWAN BIN SAZALI ingin memohon maaf kepada SEMUA orang yang telah membaca blognya. mungkin ada je yang tak puas ati ngan perkataan ataupun mana-mana post lam blog ni. sape tau, -kan?

ok, that's all.
Assalamualaikum dan happy eid. =)

No comments: