Tuesday, August 24, 2010

I've failed. LOL.

Exam add math tadi. duhh. macam nak nangis aku tengok soalan. sikit je lagi nak nangis. jeez. 8.00 a.m.=dapat soalan. 8.30 a.m.=masih tak buat satu pun dari soalan tuh. somebody have to help in in those two subjects la. physics and additional mathematics. memang aku rase aku tidak dilahirkan untuk jadi sorang engineer la. haha.

i've failed with flying colours for additional mathematics. heh.

oh, tadi ade sikit shooting projek kitorang. haha. projek bessar punye. macam iklan petronas gitu. lebih sikit kot. haha. adelah mintak tolong sekumpulan budak pompuan ni. ye la, dulu diorang mintak tolong kitorang, jadi its time to pay it square la. ingatkan nak bawak segerombolan kumpulan diorang. kata ada 10 ahli. bunyi macam best je. tapi, tup tup tengok 4 orang je ade. LOL. ade sorang budak ni yang tak nak tolong kawan dye.. =(

terpakse la mintak tolong sikit budak form two yang happening kat sebelah tu. macam2 mane pun, terima kaseh banyak-banyak kat pelakon yang tolong kami. WE LOVE YOU. HAHA.

"serabut tengok muke mu, omar. pandang depan la."

jeez. ayat tu nampak macam ade unsur sinis terlebih dos je. aku tau la doe. aku tau muke aku ni gane. aku sedar la aku sape. aku tau mu luga tengok muke aku. aku tau muke aku tak mcm lelaki pujaan korang yang berasal & menetap kat korea tuh. aku tau la, aku ni tak macam 'pokcik' mu ngan 'haz' mu. jeez. sampai mati aku tak lupe perkataan tu, sis.

whatever it is, life must go on. indeed. *i think i should start studying for final year exam right now.*

okie dokie, chiow!
-ignore the gossips-
assalamualaikum. :)

No comments: