Friday, July 2, 2010

life is hard, uh?

hari Jumaat yang haru dan biru,
02 Julai 2010

form 2..tak keterlaluan rasenye kalau aku cakap yang kehidupan budak sekolah menengah bermula sejak form 2, -kan?  nak cakap bermula sejak form 1, tentu tak, sbb mase form 1 baru je nak sesuaikan diri dgn persekitaran baru. baru masa tu kenal 'sekolah menengah'. mase tu baru kenal sekolah tanpa loceng. time tu baru je kenal tak boleh berlari, nanti rebah. mase tu baru tau, budak laki ngan budak pompuan ade batas.

kalau ingat je form 2, mesti akan teringat sikit, tak banyak pon sikit, ttg 2 al-ikhlas. time ni aku tak tau la kenapa, aku siap buat blog lagi untuk kelas ni. [http://2ai-sementokji-2008.blogspot.com]. banyak betul kenangan. heh.

time form 2 la, aku kenal ngan sorang ni. emm. aku ingat secara jelas lagi, camane aku leh kenal ngan dia. masih jelas. masih terlalu jelas. macam baru je berlaku. mase tu..ahhh. payoh ar nak royat.

tapi sekarang? dia is getting away from me. hell-yeah, i'm not that perfect. i'm not just the way you wanna me be. what i should do? i hate goodbye.

emm. i'll give you space and time. yeah.

pen off.
may ALLAH bless dia.

assalamualaikum..

No comments: