Monday, June 14, 2010

Sorry, i don't have the strength.

Hari  Isnin yang kalut,
14 Jun 2010.


the last time i saw you, you're smiling. i'm smiling. it's long time ago, i think. i miss you. badly. but, i don't have the strength. i don't have the strength to talk to you, even texting you.

sorry, i don't have the strength.

entah ke mana hilangnye kekuatan tu. aku pun hairan. aku percaya kekuatan tu perlu dibina, bukan di tunggu. tapi aku tak pasti bila aku nak bina semula kekuatan tu. so sorry. aku tak yakin aku boleh re-build kekuatan tu. frankly speaking, aku tak pernah terfikir pun nak re-buid the strength.

*cukup!

aku dah form 4, eh? :D
baru aku sedar skang..keh3. dengan ujian nye, dengan PUM nye, dengan kerja rumah nye, dengan permainan perasaan nye, baru aku sedar aku dah form 4, uh? laa, besar dah aku rupenye..heh.

setakat ni belum sentuh apa2 kerja yang cekgu bagi. sorry la cekgu, saya bukan tak nak buat, cuma nak tunggu last minute la cekgu. haha~ jangan marah cekgu yerp, nanti cepat tua.. :D

tahun depan SPM. lagi la lemas aku. heh. insya-Allah, nak excel SPM ni. nak buat yang terbaik, untuk diri sendiri. tapi tahun ni kite rilek dulu! yea!

pen off right now. huu~

No comments: