Sunday, June 13, 2010

C.U.T.I. ;D

Hari Ahad yang bersih,
13 Jun 2010.

ke kuala lumpur sudah, ke kota bharu pun sudah. baru balik dari kota bharu. nampaknye, banyak pembangunan sedang dilaksana kat situ. bangunan-bangunan tinggi bai. yang sedang dalam pembinaan pun banyak, bro. tapi satu je la aku tak puas hati. situ agak kotor. ngee~ :D

oh ye, aku baru deactivate aku punya facebook. penat doe main facebook. tak pe, takde orang kisah pun. kan? keh3.

skang ni aku tengah planning nak renew aku punya blog. dah bosan dengan old look blog aku. kan? tapi aku tak tau nak renew camne. aku rase blog ni dah cute. hee~

oh ye, aku baru habiskan novel 9 nyawa karya abang RAM. mantap, bro..tapi betul eh ada 'alam peralihan' antara hidup dgn mati? subhanallah..


skarang planning nak habiskan 'Cinta Sufi' karya abg RAM jugak, ngan 'Versus' karya Hlovate. ngee~


tak tau sejak bila aku minat bace novel-novel ni..huu~ tapi bukan novel-novel cinta yerp..

esh..homework..lame tak dengar perkataan keramat tuh. haha. ape la. ni kan cuti, maknenye cuti lar. SPM tuh taon depan la bai. taon depan baru kite struggle, kan? heh.

pen off.
assalamualaikum..~


No comments: