Thursday, November 26, 2009

Selamat, selamat, selamat dan selamat.

Hari Khamis yang cerah,
26 november 09.

dah 2 hari berturut-turut hujan tak turun, lepas seminggu hujan turun hampir setiap hari. biasela, musim tengkujuh kan..memang camni tiap-tiap tahun. takziah buat mangsa-mangsa banjir.

lame kan blog ni tak di update? ye la, bukan saje-saje malas, cume internet ni yang buat hal. cari punye cari, modem la punce ini semua. jadi, modem pon dituko secara hormatnya. skarang, modem baru ni lebih cantek. haha.

cuti skolah dah bermula kan? jd, maseh tak terlambat rasenye nak ucap selamat bercuti kepada semua. aku bukan tak nak ucap, tapi kesempatan tu tak de. 22 november ngan 24 november lepas bufday 2 orang kawan aku. jadi, tanpa ragu-ragu lagi aku mengucapkan selamat hari lahir buat kalian. ahh, tak kesah la awok mu 2 orang tak bace pon.

dan tidak lupa juga buat sume SPM candidate Tok jiring khususnya dan Malaysia amnya, selamat berjuang. tak terlambat lagi kan?

oh, esok aidiladha kan? satu lagi selamat yerp. selamat berkorban sume. semoga korban diterima Allah. jadi, bile sembelih lembu tu, ingat-ingat la sket kat orang rumah sebelah. biarla orang umah sebelah tak ingat kat kite pon, janji kite ingat kat ye.

haa. itu gambar kawan aku yang edit. aku tukang upload jer. xpe. sebab muke aku ade kat situ, jadi aku berhak la upload kan? tu je buat mase ni.

selamat beribadah bagi mereka di Mekah. semoga mendapat haji yang mabrur.

pehal selamat je manjang ni?

-mengapa kita perlu cemburu?-

1 comment:

pocoyo said...

"mengapa kita perlu cemburu?"
asal tetiba omar tny g2?omar ade jeles kt spe2 eyh....hi3