Saturday, February 14, 2009

Lame btol tak update?

Assalamualaikum..

ahhh. hari ni ari sabtu, 14 Feb 09.

14 Feb nih biasanya orang kaitkan dengan perayaan 'valentine's Day'. Haram ye orang Islam menyambut perayaan nih...

lame giler aku tak update blog nih. dah seminggu. lame sangat ke? takla lame. tapi lame lah jugok. puncenye mestilah kemalasan yang tidak terhingga. kesibukan juge penting buat saya. haha. tiap-tiap hari aku pergi sekulah. balek pukol 4.30>, ataupon pukol 3.00>. petang pulok kene gi skulah. ade sedikit aktiviti di situ.

hari cuti baru bleh rehatkan minda. ahh. lapang betol...baru bangun tido tadi...hua5...tak laa...gurau je..

haru khamis bebaru nih ade hari sukan buat plajo menengah rendah. aku telah menjoin futsal. tak la pandai sesangat, tapi buleh la gelaran pemain bola terbaik peringkat antara galaksi...tapi, semua tuh aku tak layan. aku suruh mereka cari orang lain untuk menerima anugerah tersebut. aku langsung tak heran. last-last mereka pilih C Ronaldo ganti aku.

ade 3 acare buat pelaja lelaki. futsal, petanque n bola baling. buat pelajar pompuan pula disediakan banyak acara. jeles dibuatnya.

aku telah berjaya ke peringkat suku akhir. keputusan perlawanan aku sumenye seri. aku jadi last bek. sungguh baik permainan aku. haha! sungguh baik permainan kami. kami bangga dengannye. haha! perlawanannye akan disambung pade minggu depan. yang tak terlibat tuh sile duduk dan makan pisang goreng sambil melihat kami beraksi. Jangan Jeles! huah4!

esok sekoloh akan dibuka lagi. keje umah akan bertambah.

No comments: