Saturday, January 31, 2009

TOV mania!

Assalamualaikum...

hmm..nampaknye blog nih dah lame tak diupdate..mungkin perasaan malas tuh la yang jadi penghalangnye...tapi takpe, perasaan tuh dah diatasi (untuk mengupdate la)..tapi perasaan malas untuk mengulangkaji untuk peperiksaan yang akan datang belum diatasi sepunuhnya laa...huh..nilah kehidupan sorang pelajar kan? exam..exam..dan exam...

yea...minggu exam ni menandakan takkan ade kerja rumah yang perlu dilangsaikan...wahaha... sedap tol..mmg lazakkk...

ari khamis bebaru nih, aku dan beberapa orang yang lain telah ke makmal ict untuk mengambil sedikit test untuk bergelar seorang admin di smkatj.com...ramai la yang telah mengambil ujian tersebut. orang laki sikit je, yang ramainye memang orang-orang pompuan...soklannye? senang la, aku tak dapat jawapannye, tapi leh r nampak jawapannye...heh..rambang kate orang..

berbalik kpd TOv tadi tuh, esok, aku akan mengambil kertas bahasa melayu dan sejarah. sehingga sekarang, percaya atau tidak, aku masih belum mengulangkaji pelajran..heh..takpe la..bukan sokmo...

pastu, ujian nih akan berlarutan hingga hari khamis ni.

doakan..

wassalam..

7 comments:

farah suke cookies~~ said...

gudlux omar!.

Faiz~ said...

wat molek la wei...
sia2 je blajar kalu xwat molek..
hehe..saje je tuh >:

Saia Gadis Weirdo said...

maw exm tp still buat dosa. teda mknanya laa..

M@r W@n said...

trimas sume..doakan aku dapat 9a dan smoga kita sume dapat kejayaan dunia akhirat deh..

erm..'maw exm still buat dosa. teda mknanya laa..'

adekah anda bermaksud anda nih sorang yang langsung tidak berbuat dosa? sorang yang maksum? dosa dimana2. sbagai insan biasa, aku xdapat mengelakkan diri dr wak dosa. aku mengaku itu. hanya para nabi dan rasul sahaja yang tak pernah buat dosa. hanya mereka yang maksum. kalo anda mendakwa bahwa anda tidak pernah buat dosa, itu adalah dakwaan yg langsung tdk masok akal. sesuatu yang amat mustahil bagi manusia biasa.

trii said...

exam are like GIRL FRIENDS

1.too many questions
2.difficult to understand
3.more explanations is needed
4.result is always FAIL!!(arrggh)

abang mad said...

rilex je omar.. hehe

M@r W@n said...

haha..bereh bang mad, kite rilek2 je..

trii..yup..i'm agree wif ur statement..